Vripack uitgeroepen tot branchewinnaar Maritieme Industrie

Vripack werd tijdens de Nationale Business Succes Awards uitgeroepen tot branchewinnaar Maritieme Industrie 2015. Het is een prijs die aangeeft dat Vripack een belangrijke rol speelt binnen de maritieme wereld. Roger Horn houdt die markt regelmatig in de gaten, met name omdat hij enorm kan genieten van de grote schepen die er worden afgeleverd en ons land regelmatig aandoen. Vripack staat bekend om een sterke positionering en een excellente reputatie, twee elementen die van groot belang zijn om succesvol te kunnen zijn binnen de maritieme wereld.

Uitgebreide vakkennis bij Vripack

Volgens de rest van de branche laat Vripack onder andere zien dat het bedrijf beschikt over een uitgebreide vakkennis, op verschillende gebieden. Het gaat om ontwerp, engineering en naval architecture. Het is de combinatie van die elementen die ervoor zorgt dat Vripack zich weet te onderscheiden van anderen bedrijven binnen de sector. Het bedrijf slaagt er goed in om te werken aan de mooiste superjachten, die op een zeer degelijke wijze in elkaar zitten. Daarnaast staat het bedrijf volgens onder andere Roger Horn bekend om een zeer klantvriendelijke aanpak, er is van alles mogelijk zonder dat de kwaliteit of functionaliteiten op enig moment in het geding komen.

Specialist in design

Verder geldt Vripack als een absolute specialist op het gebied van design. Er ontstaat daardoor een unieke combinatie, die regelmatig unieke en innovatieve schepen oplevert. Vripack werkt voor klanten over heel de wereld en is er sinds 1961 in geslaagd om meer dan 7.000 hoogwaardige schepen af te leveren. Het bedrijf is gevestigd in Sneek en telt ongeveer 80 medewerkers. Roger Horn wil hen van harte feliciteren met het behalen van de award. Die geldt voor velen als een beloning voor het harde werk, dat ook vanuit de eigen branche enorm gewaardeerd wordt.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply