Trailer vol met actie gelanceerd voor Gods of Egypt

Gods of Egypt zal een film worden waarin we behoorlijk wat actie gaan zien, zoveel is duidelijk geworden uit de trailer die beschikbaar is gemaakt. Roger Horn is filmmaker in Zuid-Afrika en houdt in zijn vrije tijd van dergelijke films, ook al hebben zijn eigen documentaires over het algemeen een heel ander karakter. Gods of Egypt zal ruimte bieden aan bijvoorbeeld Gerard Butler die het als Set op moet gaan nemen tegen de Egyptische Goden. Er is sprake van bijzondere visuele effecten, waarmee het een grote Hollywood-productie betreft.

Kritiek op posters voor de film

Eerder was er al behoorlijk wat kritiek op de posters die er werden vrijgegeven voor de film. De Goden die een belangrijke rol spelen zouden verkeerd gecast zijn, bijvoorbeeld omdat het stuk voor stuk gaat om blanke mannen. Daarnaast zouden ook andere mannen te blank zijn voor een film die zich in Egypte afspeelt. Roger Horn laat zich daar overigens niet door storen, hij kijkt vooral naar de kwaliteit van de film en bijvoorbeeld de camerastandpunten, iets waar hij tevens goed rekening mee houdt wanneer hij zelf een documentaire maakt.

Roger Horn enthousiast over paleizen en piramides

Roger Horn is onder andere erg te spreken over de paleizen en de piramides die we in film te zien krijgen. Het zorgt ervoor dat Egypte op een bijzondere manier getoond wordt, een mooi contrast ten opzichte van de negatieve berichtgeving die het nieuws de laatste tijd domineert. We zullen nog even geduld moeten hebben tot Gods of Egypt ook daadwerkelijk in de bioscoop zal draaien. Roger Horn heeft in ieder geval aan te geven er graag naartoe te gaan en in de bioscoop te beoordelen of de film uiteindelijk de juiste indruk achter kan laten en de boodschap goed over kan brengen.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply