Roger Horn zeer enthousiast over nieuwe Star Wars film

Roger Horn staat bekend om zijn activiteiten binnen het vastgoed in Amsterdam, daarnaast woont en werkt er in Zuid-Afrika een Roger Horn die geldt als film- en documentaire maker. Hij is zeer enthousiast over de nieuwe Star Wars film, ook al houdt hij zich zelf over het algemeen niet met de grote Hollywood-producties bezig. Dat neemt volgens Horn niet weg dat de film op een goede manier in elkaar zit. Zowel de vaste fans als nieuwe kijkers kunnen de film gaan bekijken. Het is wat dat betreft niet noodzakelijk om de eerdere delen stuk voor stuk te bekijken.

Spectaculaire actiescenes

Star Wars bevat meer dan voldoende spektakel, de actiescenes zorgen ervoor dat er vooral voor de jonge kijkers voldoende te beleven valt. Aan de andere kant vindt Roger Horn dat het decor van de film wat oud en gebruikt aanvoelt, zoals dat eigenlijk in ieder film het geval is. De schepen vormen hierop een uitzondering, de rest van de set is niet altijd even flitsend en neemt wat van de overtuigingskracht weg. Dat neemt niet weg dat het juist mooi is dat er bovendien wat open eindjes zijn, het is geen perfecte film die nergens twijfel over laat bestaan.

Verwijzingen naar het verleden

Roger Horn was niet zo te spreken over het grote aantal verwijzingen naar het verleden, dat was nu af en toe wat overduidelijk aanwezig. Dat is leuk voor de fans van het eerste uur, maar andere kijkers hebben daar helaas weinig aan. Al met al is de nieuwe Star Wars film echter een amusante rit, die er waarschijnlijk voor zal zorgen dat er veel fans bij gaan komen en dat een groot aantal fans trouw blijft nadat ze lang op een goede nieuwe film hebben moeten wachten. Roger Horn kunnen we daar in ieder geval bij rekenen.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply