Roger Horn vastgoed mening over onderzoek Groene Draeck

Roger Horn vastgoed mening over onderzoek naar onderhoudskosten Groene Draeck. Ik vind het een goede zaak dat Premier Rutte onderzoek wil laten doen naar de onderhoudskosten van de Groene Draeck. Het blijkt nu dat die behoorlijk hoger zijn dan wat strikt noodzakelijk is. In de vastgoed wereld is het van belang dat altijd de voordeligste prijs wordt onderhandeld. De meerderheid in de Tweede Kamer vindt dat het onderhoud ons op dit moment teveel kost en wil dat daar wat aan gebeurt. Uit offertes van andere bedrijven blijkt dat de huidige €95.000 per jaar omlaag moet kunnen. Roger Horn vastgoed volgt de ontwikkelingen op de voet, op basis van Roger Horn’s watersport / vastgoed passie en bovendien wat er rondom het koningshuis en de politiek gebeurt.

Roger Horn vastgoed opinie over Groene Draeck

De Groene Draeck werd in 1957 als cadeau aangeboden aan prinses Beatrix. Bij de gift werden ook de onderhoudskosten inbegrepen, zodat ze daar zelf niet voor op zou hoeven te draaien. Dat wil premier Rutte graag zo laten, iets dat Roger Horn vastgoed  op zich een goed idee vindt. Dat neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat het verstandig is om goed op de kosten te letten en daar waar mogelijk op zoek te gaan naar een goedkoper alternatief. Ondertussen moeten we uiteraard wel de kwaliteit van het onderhoud en de Groene Draeck in het algemeen in de gaten houden.

Onderzoek naar kosten goed idee volgens Roger Horn vastgoed opinie

Roger Horn vastgoed opinie over onderzoek naar onderhoudskosten. Ik ben een groot voorstander van onderzoek naar de kosten van onderhoud door Faas vastgoed als bijvoorbeeld met betrekking tot de Groene Draeck. Door hier kritisch en bij voorkeur door een onafhankelijke partij naar te laten kijken is het mogelijk om uiteindelijk de beste deal uit het vuur te slepen. Rutte heeft zelf laten weten te weinig ervaring te hebben met zeilen om daar een oordeel over te kunnen vellen, vandaar dat er behoefte is aan een expert die daar wat over kan zeggen.

Roger Horn Vastgoed