Roger Horn feliciteert Familie Veldmans

Afgelopen 4 oktober vond op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd de finale plaats van het NGF Familie Golftoernooi 2015. Het was uiteindelijk de familie Veldman die er met de winst vandoor ging. Roger Horn wil de familie graag met de winst feliciteren en geeft daarnaast aan dat hij het mooi vindt om te zien dat zoveel mensen graag met de sport bezig zijn en deelnemen aan een dergelijke toernooi. Het waren uiteindelijk 40 koppels die in actie kwamen en de finale speelden, uiteraard om de titel voor een jaar lang in het bezit te krijgen.

Roger Horn feliciteert de winnaars

Roger Horn wil de winnaars graag feliciteren, in het bijzonder natuurlijk de broers Veldman. Zij zijn lid van de Eindhovensche Golf en beschikken over 30 stablefordpunten. Ook Norbert en Hein van Linde van Golfclub Kromme Rijn kwamen tot een vergelijkbaar aantal punten. Zij werden op basis van een minder goede tweede negen holes helaas net tweede. De derde plaats was voor de familie Hink, zij zijn lid bij de Golfclub Dirkshorn. Het is uiteraard aan hen om volgend jaar terug te keren en er dan mogelijk met de eerste plaats vandoor te gaan.

Roger Horn is zeer te spreken

De finale werd gespeeld op de par-3 banen, om zoveel mogelijk mensen een kans te geven. Het is uiteindelijk het doel om met het NGF familietoernooi zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Wat dat betreft is Roger Horn te spreken over zowel de winnaars, het competitie-element als het goede doel dat hieraan verbonden is. De drie elementen komen op een mooie manier samen, in een toernooi dat er jaarlijks voor zorgt dat verschillende families het op de golfbaan op een leuke wijze tegen elkaar op kunnen nemen.

Meer lezen over leuke sportverhalen? Bekijk de andere blog van Roger Horn of Roger Horn dan eens!