test

Roger’s Horn Faas weetjes

. Je hebt al een kleine preview kunnen lezen over de ‘Roger Horn passies’. Maar hier ga ik dieper in op de Roger Horn Faas weetjes. Roger’s Horn Faas weetjes klinkt best gek. I know!  In het leven wil ik altijd meer weten en mij verdiepen in een achtergrond van een verhaal. Soms tot ergernis aan toe bij anderen. Mijn titel heet niet voor niets Roger’s Faas weetjes. Faas betekent namelijk dwarsbalk. Ik ga altijd overal dwars tegen in en ga altijd bij mij mezelf na wat vind ik ervan? Mijn vrienden hebben mij daarom ook de bijnaam Faas gegeven, want het betekent verder ook standvastig raadsman. Ik vind het leuk om elke week een ander onderwerp met jullie te delen puur, zodat jullie ook geïnteresseerd raken in van alles in het leven, want door je steeds meer te verdiepen in bepaalde onderwerpen kom je veel sneller achter je passie en dat is mijn uiteindelijke doel van deze blog! Lees meer over Roger Horn zijn passies.

Roger’s Horn Faas weetjes ontdek jouw passie

Het succes om te ontdekken waar jouw passie ligt, is door je open te stellen voor je gevoelsleven. Je zintuigen en je emoties vertellen jou of iets jou boeit. Gaat er al een vuurtje binnen in jou vonkelen als ik je bijvoorbeeld vertel dat Ellis Faas een Nederlandse mode-visagiste is, die door Vogue Paris werd betiteld als een van de talentvolste visagisten van haar generatie? Bij de meeste mannen zal er vast nu geen vuurtje gaan vonkelen van binnen, maar ben jij bijvoorbeeld geboeid door make-up? Dan zal je vast nu denken: leuk!

Roger’s Horn Faas weetjes sta stil bij wat je voelt

Vraag jezelf dus altijd af wat jouw mening ergens over is en stop dan met denken. Vraag jezelf alleen af: wat doet dit met jou? Probeer het te specificeren, zoals grappig, onprettig of boeiend? En niet geheel onbelangrijk wat is je eerste gevoel. Dat zegt ontzettend veel! Ga maar eens na als je mensen ontmoet bij sommige mensen krijg je een prettig of een irritant gevoel. Of zelfs aantrekkingskracht wat je bij iemand anders weer niet hebt. Jammer genoeg staan we hier veel minder bij stil als we bijvoorbeeld op straat lopen en iets zien. Sta altijd even stil en vraag jezelf wat vind ik hier nou van? Dit had ik bijvoorbeeld bij een grachtenpand in Amsterdam. Ik liep er voorbij en ik moest gewoon even teruglopen, want het fascineerde mij zo erg. Sindsdien was ik verkocht. Vastgoed vond ik geweldig!

Wat vinden jullie van mijn Roger’s Faas weetjes? Laat een berichtje achter.