test
 

Over Roger Horn

Lees hier meer informatie over Roger Horn

Roger Horn wie is dat nou eigenlijk?

Roger Horn wie is dat? Misschien vraag je je dat af. Veel interesses zie je voorbijkomen op mijn blog. Maar waarom? Mijn doel van deze blog is om iedereen te prikkelen om net zoals, ik Roger Horn, een passie te vinden. Ik raak door van alles geboeid, zoals films en documentaires kunnen mij echt integreren. Of een sport analyseren vind ik geweldig. Voornamelijk watersport en motorjachten zijn fantastisch!

Als ik naar de huidige samenleving kijk, zie ik iedereen op een automatische piloot leven én dat vind ik ontzettend jammer. Vraag maar aan tien mensen op straat wat hun passie is en waarschijnlijk zullen maar liefst twee mensen hier antwoord opgeven.

Tegenwoordig is het zo ontzettend belangrijk om jezelf te ontdekken en jezelf te onderscheiden. Waar krijg jij een sprankeling in je ogen van? Een tinteling in je buik van?

Roger, hoe vind ik mijn passie?

Misschien klinkt dit jou bekend in de oren: ik zou graag ergens in willen uitspringen. Net zoals bijvoorbeeld een vriendin van jou die ontzettend goed grafisch kan vormgeven of die ene andere vriend die prachtig kan zingen. Trots ben je waarschijnlijk op je vrienden, maar toch brand er ook een stukje jaloezie vanbinnen. Want mensen vragen nooit aan jou: “Wow, waar heb jij dat geleerd of waarom kun jij dat zo goed?”

Je werk vind je best leuk, maar een voldaan gevoel haal je er niet uit. Misschien sport je, maar dit doe je niet omdat je het zo fantastisch vindt, maar meer om fit en in shape te blijven. Soms ga je zelfs met tegen zin naar je werk en de sportschool. Maar het moet maar, want ja in je gedachte heb je dat je geld moet verdienen en geen dik varkentje wil worden toch? Je vrije tijd besteed je aan series kijken en afspreken met vrienden etc. Soms probeer je om iets anders te doen, iets creatiefs. Maar dan raak je snel verveeld, afgeleid of erop uitgekeken.

Een passie gaat geen eens om of je het goed kunt, maar het gaat er om dat je dit niet doet, omdat het moet, maar omdat je het ECHT leuk vindt. Nu rust dus de vraag aan mij, Roger, hoe vind je die? Ik zal hem beantwoorden:

Horn, geeft advies

Roger Horn, ik als zeer gepassioneerde man, geeft als advies probeer van alles wat je leuk lijkt! Stel je hebt een geweldig idee, maar je durft het niet uit te voeren, want ja wie weet mislukt het wel… Dit hoor ik zo vaak. Ik denk altijd NOU EN? Ga je er dood van? Nee? Dan is er toch niets aan de hand. Vaak als je het bespreekt met mensen komen er juist leuke samenwerkingen uit.

Advies van Roger Horn: vind jouw drijfveren

Het zou nog meer kunnen opleveren als je jouw drijfveren vindt. Ga dus eerst uitzoeken of je het juist leuk vindt om activiteiten alleen te doen of juist samen. Is afwisseling goed voor jou? Of wil jij je juist steeds meer verdiepen in een bepaald onderwerp. Maak dus een rijtje met jouw kenmerken en zoek dan welke activiteiten bij deze kenmerken passen. Dit maakt het zoeken naar jouw passie veel gerichter!

Heb je nog meer vragen over hoe je jouw passie vindt? Neem gerust contact met mij, Roger Horn, op via dit contactformulier.

Heb je nog meer vragen over hoe je jouw passie vindt? Neem gerust contact met mij, Roger Horn, op via dit contactformulier.