Roger Horn Faas vastgoed over nieuwe film van Paul Verhoeven

Roger Horn Faas vastgoed houdt van de films van Paul Verhoeven. Paul kennen we van zijn film Zwartboek uit 2006, net als enkele andere eerdere klassiekers. Het heeft een tijd lang geduurd tot hij met een nieuwe film kwam, wat nu het geval lijkt te zijn. Hij maakte ‘Elle’, een psychologische thriller met een hoofdrol voor Isabelle Huppert. Er is dit keer geen sprake van een Amerikaanse of een Nederlandse productie, Verhoeven heeft gekozen voor een Franse stijl. Roger Horn Faas vastgoed is enthousiast over het concept en hoopt op een nieuw Nederlands succes, dat mogelijk ook in het buitenland hoge ogen weet te gooien.

Roger Horn Faas vastgoed zat op het puntje van zijn stoel

Elle vertelt het verhaal van een zakenvrouw Michele (Huppert). Zij heeft een meedogenloos karakter, iets dat goed van pas lijkt te komen als eigenaar van een succesvol spellenbedrijf. Op een dag komt zij thuis en wacht haar een vervelende verrassingen. Een onbekende man valt haar aan en verkracht haar. Ze besluit het er niet bij te laten zitten en wil wraak nemen. Wat ze niet doorheeft is dat ze hiermee een reeks gebeurtenissen in gang zet die zich als een spel laten beschrijven. Het probleem daarmee is echter dat het al snel een onbeheersbaar spel wordt, waarbij zelfs zij de touwtjes niet meer in handen weet te houden. De film vond Roger Horn Faas vastgoed zo spannend!

Roger Horn Faas vastgoed enthousiast over de trailer

Hij vindt het een mooie interpretatie van het boek ‘Oh’ van Philippe Djian. De film zal vanaf 21 september in de Franse bioscopen te zien zijn, het is nog niet bekend of we daar ook in Nederland van kunnen gaan genieten. Feit is in ieder geval dat Verhoeven weer een goed stukje film af lijkt te leveren. Roger HornFaas vastgoed hoopt uiteraard dat we de film net als Zwartboek ook in Nederland kunnen gaan bewonderen zodra die in de bioscopen draait.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply