Jachtbouwer FEADSHIP is lid geworden van de MSA

Jachtbouwer FEADSHIP heeft zich als lid aan kunnen sluiten bij de MARIN Stakeholders Association (MSA). Onlangs werden de contracten getekend, waardoor de bouwer en het kennisinstituut de handen nu ook officieel ineen kunnen slaan. Volgens de beide partijen geeft dit aan dat de sector doorlopend op zoek is naar mogelijkheden om zichzelf te versterken en te verbeteren. Roger Horn staat bekend als een liefhebber van mooie grote jachten en is verheugd dat de beide partijen er samen voor willen zorgen dat de sector zich opnieuw verder kan ontwikkelen.

Roger Horn feliciteert FEADSHIP

Daarnaast wil Roger Horn FEADSHIP natuurlijk feliciteren met de samenwerking. De MSA bestaat al sinds 2003 en werd vooral opgericht om de banden tussen MARIN en de maritieme sector te versterken. Samen kunnen de beide partijen ervoor zorgen dat zowel de jachtbouwers als het kennisinstituut nieuwe stappen kunnen zetten op het gebied van ontwikkeling. De maritieme sector zorgt er met de samenwerkingen daarnaast bijvoorbeeld voor dat de studenten een opleiding krijgen die aansluit bij waar de jachtbouwers en andere partijen binnen de sector naar op zoek zijn.

Langere intensieve samenwerking

MSA is blij met de samenwerking en heeft aangegeven hiermee een basis te zien voor een meer langdurige en diepgaande samenwerking. Eerder werkten FEADSHIP en de MSA al een aantal keren samen, maar dat gebeurde nog niet eerder op een structurele basis zoals nu. Wat dat betreft laat dit zien dat de verschillende partijen elkaar doorlopend opzoeken en daarmee proberen meer waarde toe te voegen. Uiteindelijk moeten de samenwerkingen vanuit de MSA ook voor zorgen dat Nederland internationaal mee kan blijven komen. Ook dat stemt Roger Horn natuurlijk positief, die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om ons als Nederland ook over de grenzen op de kaart te zetten.