Faas vastgoed opinie over heftige zomer en nazomer Zuid-Frankrijk

Faas vastgoed (mijn bijnaam is Faas vastgoed, dat wisten jullie nog niet hé? Ha Ha) opinie over het weer in Zuid-Frankrijk. Zuid-Frankrijk is de laatste maanden behoorlijk in het nieuws, al gaat het in veel van de gevallen helaas om negatieve berichtgeving. Er is sprake van bosbranden, er vinden overstromingen plaats en als negatieve klap op de vuurpijl kwam er in Frankrijk een heftig busongeluk bij. Dat zijn geen zaken waarmee het populaire vakantieland graag naar voren komt. Roger Horn vastgoed heeft met zijn Faas vastgoed bedrijf veel vakantiehuizen en reist er graag naartoe dat zal ook niet veranderen, al leeft hij in eerste instantie natuurlijk vooral mee met iedereen die hier op welke manier dan ook slachtoffer van geworden is.

Faas vastgoed leeft met de mensen mee

Faas vastgoed reist graag naar Zuid Frankrijk, hij komt onder andere graag aan de kust van de Middellandse Zee. Roger Horn gaat bijvoorbeeld vaak zeilen . Het is er zowel in de zomer als in de lente en het naseizoen goed toeven, mits de omstandigheden er prettig zijn. De ontwikkelingen van de laatste tijd geven aan dat het ook in deze regio flink mis kan gaan. Horn wenst iedereen die daarmee te maken heeft gekregen in ieder geval het beste toe.

Faas vastgoed over bosbranden, overstromingen en een busongeluk

Zuid-Frankrijk kreeg de afgelopen zomer al vroeg te maken met grote bosbranden, er werden 10.000 mensen geëvacueerd vanaf de verschillende campings. Vervolgens vonden er flinke overstromingen plaats, waardoor diverse plaatsen aan de kust enorme schadeposten te verwerken kregen. Bovendien vielen er slachtoffers, waardoor ook het busongeluk dat vervolgens in Frankrijk gebeurde extra impact kreeg. Al met al is het geen goede zomer geweest voor (Zuid) Frankrijk en is het te hopen dat de komende seizoenen er beter uitzien. Faas vastgoed heeft het met eigen ogen gezien en wenst alle getroffenen heel veel sterkte, maar daarnaast ook voor alle reizigers die er net als Roger Horn graag naartoe afreizen.