Faas Horn houdt van het top weer in de Franse Alpen

Het zag er lang niet naar uit, maar Faas Horn (mijn gekke bijnaam) en andere liefhebbers kunnen in de Franse Alpen genieten van fijne condities voor de wintersport. Ik kwam hier pas achter toen ik mij verder ging verdiepen in mijn ‘Roger Horn wintersport passie’. De omgeving is er wit geworden, de pistes liggen er goed bij en de liften draaien op volle kracht. Er ligt een enorme bak met poedersneeuw over de Franse Alpen, wat volgens de liefhebbers betekent dat het wintersportseizoen er definitief geopend is. Faas Horn kan niet wachten om de lange latten onder te binden, hij staat als ondernemer binnen het vastgoed in Amsterdam bekend als een liefhebber van de wintersport.

Faas Horn deelt zijn ervaring: de liften draaien en pistes liggen er strak bij

De liften in de Franse Alpen draaien bijna allemaal, wat betekent dat een groot aantal liefhebbers er van de pistes af kan skiën en snowboarden. De pistes liggen er over het algemeen strak bij, omdat er de laatste tijd veel poedersneeuw bij is gevallen. Dat betekent dat de pistes een fijne plaats vormen om aan de slag te gaan, er is doorgaans sprake van 20cm onaangeraakte poeder. Dit is meer dan voldoende om er goed te kunnen skiën, zodat de liefhebbers onbezorgd naar de gebieden kunnen afreizen.

Faas Horn geniet van de wintersport

Faas Horn geniet ieder jaar van de wintersport, hij geldt als een ware liefhebber die niet kan wachten tot de eerste sneeuw valt. Het sneeuwt in de Franse Alpen voorlopig bovendien nog wel even door, waardoor het er niet naar uit ziet dat er binnenkort verandering in de situatie zal komen. In plaats daarvan is de kans groot dat de liefhebbers kunnen rekenen op nog veel meer sneeuw. Dat betekent dat Faas Horn het vastgoed in Amsterdam wel even achter zich kan laten en kan gaan genieten van de wintersport. In andere gebieden zoals in Oostenrijk en Zwitserland begint het er bovendien ook beter uit te zien.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply